Hopp til hovedinnhold
Fotballpresident Lise Klaveness
Foto: Allan Berg

Disse møter du på Grasrottrener-seminaret 2023

I samarbeid medNorsk Tipping

Landslagstrener Hege Riise, tidligere landslagstrener Nils Johan Semb og fotballpresident Lise Klaveness er blant de du kan møte under årets største møteplass for grasrottrenere.

Tekst:   |  Publisert:   (Oppdatert: )

Lørdag 17. juni møtes 400 grasrottrenere fra hele landet på Ullevål stadion for en dag fylt med fotballfaglig innhold og inspirasjon. Gjennom spennende og lærerike foredrag og paneldebatter skal teamet for årets grasrottrener-seminar, «den gode treneren – i møte med generasjon Z», diskuteres.

Dette er noen av de du møter på Grasrottrener-seminaret 2023

Stig Arve Sæther, førsteamanuensis i Idrettsvitenskap

Stig Arve Sæther er førsteamanuensis i Idrettsvitenskap og hans primære forskningsfelt er ungdomsidrett, idrettspsykologi og talentutvikling, spesielt knyttet til fotball. Lørdag 17. juni snakker han om trening av unge «talenter», motivasjon og målsetting.

Hege Riise, Landslagstrener A-Kvinner

Da vi tidligere i år intervjuet landslagstrener Hege Riise til spalten #kudos her på tiim.no, svarte hun at trenerens viktigste oppgave blant annet er «Å gi spillerne trygghet, kompetanse, referanser på utvikling av seg selv og laget». På årets grasrottrener-seminar utdyper hun temaet i foredraget «trenerens viktigste oppgave».

Les også: Det beste rådet Hege Riise har fått, er å prioritere.

Roger Finjord

Roger Finjord har tidligere vært landslagssjef for A-Kvinner og Stabekk, og er en av Norges beste foredragsholdere. Under foredraget «Garderobelukta» vil han med faglig tyngde og humoristisk glimt i øyet dele sine erfaringer med bygging av kultur og identitet. 

Lise Klaveness, president i Norges Fotballforbund.

Lise Klaveness, tidligere fotballspiller, ekspertkommentator og nå president i NFF, er en av dem du får møte under grasrottrener-seminaret 2023.

Nils Johan Semb, tidligere landslagstrener for A-Menn

Nils Johan har den høyeste trenerutdannelsen i Norge og er lisensiert UEFA Pro-trener. Den tidligere landslagssjefen vet en ting eller to om å legge en god kampplan, og i forkant av kveldens landslagskamp mellom Norge og Skottland deler han sine erfaringer og forklarer hvordan Norge vinner kampen.

Ps! Får du ikke deltatt på Grasrottrener-seminaret? Fortvil ikke! De neste månedene vil vi dele innholdet fra flere av foredragene og paneldebattene her på tiim.no. Sjekk innom jevnlig for nytt og inspirerende innhold – av trenere, for trenere.

Var denne artikkelen nyttig?