Hopp til hovedinnhold

Personvern

I samarbeid medNorsk Tipping

Denne erklæringen forteller hvordan Norges fotballforbund (NFF) samler inn og bruker personopplysninger.

Sist oppdatert: 14.06.2023

1. Innsamling av personopplysninger

Ansvarlig for behandlingen av personopplysningene som samles inn gjennom nettstedet tiim.no er Norges Fotballforbund (NFF).

Vi kan samle inn visse typer personopplysninger når du besøker nettstedet tiim.no. Disse opplysningene kan omfatte, men er ikke begrenset til:

  • Informasjon du gir oss frivillig: Når du fyller ut kontaktskjemaer, abonnerer på nyhetsbrev eller på annen måte kontakter oss gjennom nettstedet vårt, kan vi samle inn personlig identifiserbar informasjon, for eksempel navn, e-postadresse og telefonnummer.
  • Automatisk innsamlet informasjon: Vi bruker verktøyet Matomo for å samle inn generell datatrafikk på nettstedet vårt. Dette kan inkludere IP-adresser, nettlesertype, språkinnstillinger, henvisende sider og besøkte sider. Vi samler også inn informasjon om brukeraktivitet som for eksempel klikk på siden og leselengde på artikler.

2. Bruk av personopplysninger

Vi bruker de innsamlede personopplysningene til følgende formål:

  1. For å forbedre nettstedet: Informasjonen vi samler inn gjennom Matomo hjelper oss med å analysere bruksmønstre og forstå hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt. Dette gjør det mulig for oss å forbedre nettstedets funksjonalitet og brukervennlighet.
  2. For å besvare henvendelser: Hvis du kontakter oss gjennom nettstedet, bruker vi de oppgitte kontaktinformasjonene for å svare på dine henvendelser og gi deg nødvendig informasjon eller assistanse.

3. Lagring og beskyttelse av personopplysninger

Vi tar rimelige forholdsregler for å beskytte personopplysningene vi samler inn mot uautorisert tilgang, endring, avsløring eller ødeleggelse. Vi begrenser tilgangen til personopplysningene våre til ansatte eller tredjeparter som trenger tilgangen for å kunne utføre spesifikke oppgaver på våre vegne. Vi beholder personopplysningene så lenge det er nødvendig for å oppfylle formålene som er angitt i denne personvernpolicyen, med mindre loven krever eller tillater lengre oppbevaringstid.

4. Deling av personopplysninger

Vi deler ikke personopplysningene dine med tredjeparter, med mindre det er nødvendig for å oppfylle formålene som er angitt i denne personvernpolicyen, eller hvis loven krever eller tillater slik deling.

5. Dine rettigheter

Du har visse rettigheter knyttet til personopplysningene dine. Dette inkluderer retten til å be om tilgang til, retting av, sletting av eller begrensning av behandlingen av personopplysningene dine. Du har også rett til å motsette deg behandlingen av personopplysningene dine og retten til dataportabilitet. Hvis du ønsker å utøve noen av disse rettighetene, vennligst kontakt oss ved å bruke kontaktopplysningene som er oppgitt nedenfor.

6. Endringer i personvernpolicyen

Vi forbeholder oss retten til å oppdatere eller endre denne personvernpolicyen når som helst. Eventuelle endringer vil tre i kraft umiddelbart etter at den reviderte personvernpolicyen er lagt ut på nettstedet vårt. Vi oppfordrer deg til å jevnlig sjekke denne siden for å holde deg oppdatert om eventuelle endringer.

7. Kontakt oss

Hvis du har spørsmål, bekymringer eller forespørsler angående denne personvernpolicyen eller vår behandling av personopplysninger, vennligst kontakt oss ved å sende en mail til support@nffsupport.no.