Hopp til hovedinnhold
Lag egne økter på tiim
Foto: NFF

Møt tiims nye treningshjelper: Din egen personlige øktplanlegger

Nylig utvidet vi tiim med ferdiglagde ukes- og månedsplaner for fotballtrenere i barne- og ungdomsfotballen. Nå tar vi det et skritt videre ved å introdusere din egen personlige øktplanlegger. Fra nå av kan du skreddersy dine egne økter, velge dine favorittøvelser fra NFFs øvelsesbibliotek og skape engasjerende treningsøkter tilpasset ditt lag.

Tekst:   |  Publisert:   (Oppdatert: )

Nå kommer tiims egen øktplanlegger

Mange har etterspurt muligheten for å kombinere favorittøvelsene fra NFFs øvelses "bibliotek" til egne økter. Nå kan du logge inn på "Min side" å gjøre nettopp dette. Uavhengig om du er trener i fotball eller futsal, kan du velge øvelser fritt fra alder, tema og øvelsestype.

Velg øvelser fra alle kategorier
Velg øvelser fra alle kategorier
Foto: NFF

Det å kunne "skreddersy" en økt ut fra spillernes og trenerens egne ønsker er viktig for både utvikling og trivsel. Dere vet hva som fungerer godt og hva som er mest populært på trening. Likevel, vi anbefaler at du holder deg til ett tema per økt. En kontinuerlig “rød tråd” fra oppvarming til avslutning gir ofte best mestring og læringsutbytte

Les hva KA Trener i NFF Hordaland, Magnus Johansson skriver om dette i en tidligere tiim artikkel.

For å lage en egen økt, må du altså gå inn på "Min side". Her vil du finne en "planlegger" som enkelt tar deg igjennom noen steg til du sitter igjen med din egen favorittøkt. Økta vil da bli lagret på "Min side", og kan enkelt både skrives ut og deles med andre.

Var denne artikkelen nyttig?