Hopp til hovedinnhold
Lag dine egne ukes og månedsplaner i tiim
Foto: NFF

Nå kan du lage egne ukes- og månedsplaner for laget ditt

I samarbeid medNorsk Tipping

I september lanserte vi ferdiglagde ukes- og månedsplaner her på tiim. I november kom muligheten til å lage egne økter. Nå får dere mulighet til å lage egne planer, enten med NFFs ferdiglagde økter, deres egne eller en kombinasjon av disse.

Tekst:   |  Publisert:

Klubbens skoleringsplan

Har du ansvaret for lagets treninger, eller kanskje du har rollen som Trenerveileder i klubben, og skal lage ferdige treningsopplegg for mange lag. Da kan du glede deg over at nettopp dette nå er mulig på Min side i tiim. Har klubben en sportsplan eller skoleringsplan hvor årgangenes "pensum" skal deles med alle klubbens trenere, vil dette hjelpemiddelet være midt i blinken.

Månedsplan i tiim
Foto: NFF

Her kan du sette opp ferdige økter på de fastsatte treningsdagene, og samtidig legge inn kamp, fri eller tid til egentrening. Å ha et gjennomgående tema fordelt på uker og måneder gjennom en sesong, er ofte en god tilnærming til læring og utvikling av unge spillere. Videre å styre belastning gjennom god periodisering slik at spillerne er klare til trening og kamp er viktig når du kommer opp i ungdoms fotballen. Les tidligere artikkel om dette i tiim her.

Så bruk tiden vi er inne i nå til å planlegge for en ny sesong, da vil både du som trener og spillerne dine få en mer forutsigbar, utviklende og morsommere start på sesongen 2024.

Bilde av trener på feltet
Foto: NFF Oslo/Cecilie Olsen

Var denne artikkelen nyttig?