Hopp til hovedinnhold
Maja B. på UEFA B
Foto: NFF

Utlysning UEFA A-lisens, UEFA Spillerutvikler A og B

Nå kan du søke på UEFA A, UEFA Spillerutvikler A og UEFA Spillerutvikler B. Se utlysningstekst og søknadsskjema her. Fristene er 8. og 15. oktober.

Tekst:   |  Publisert:

NFFs trenerutdanning er godkjent av UEFA og er gyldig også i andre UEFA-medlemsland.

UEFA A

Målgruppa er trenere som kommer til å prege lags- og spillerutvikling i norsk toppfotball i årene som kommer, og for deg som sikter videre mot Pro-lisens og hovedtreneryrket innenfor nasjonal og internasjonal toppfotball.

Klikk her for mer informasjon og søknadsskjema

UEFA Spillerutvikler A

UEFA spillerutvikler A-lisens er det høyeste nivået i trenerutdanningen av spillerutviklere. Kursets formål er å gi deltakerne kunnskap, forutsetninger og spesialkompetanse til å lede lærings-, utviklings- og prestasjonsprosesser for spillere i nasjonal og internasjonal toppfotball. Utdanningen er sentrert rundt rollen som spillerutvikler i alderssegmentet 12-21 år på gutte- og jentesiden og har hovedfokus på en helhetlig utvikling av spillere som har potensial og ambisjoner om å bli toppspillere.

Klikk her for mer informasjon og søknadsskjema

UEFA Spillerutvikler B

UEFA Spillerutvikler B-utdanningen er et spesialistprogram for spillerutviklere som vil trene ungdom i alderen 12 – 16 år.

UEFA Spillerutvikler B fokuserer på jobben til spillerutvikler på ungdomsnivået, og de muligheter og utfordringer som finnes i dette segmentet. Utdanningen har som hensikt å gi deg en grunnleggende kompetanse innen aldersrelatert trening og arbeid med ungdom. Dette vil gi deg en god plattform til å videreutvikle din kompetanse og identitet.

Klikk her for mer informasjon og søknadsskjema

Var denne artikkelen nyttig?